salvia SOEPEL (90X200)

Categorie: Opruiming
Prijs vanaf: € 891,00 € 425,00

De kern van matras Salvia bestaat uit geneste pocketvering en zorgt voor een zeer goede luchtcirculatie. Dit legt al de basis voor een optimaal slaapcomfort. Bij een geneste pocketvering zijn de veren gerangschikt volgens het honinggraatprincipe. Hierdoor komen de veren dichter bij elkaar te staan en kunnen zo meer ondersteuning aan het lichaam geven. Met de ideale combinatie van traagschuim als afdeklaag zorgt het voor dé perfecte combinatie als matras.

Maak nu uw keuze voor matras Salvia en u bent er zeker van dat u kiest voor comfort, ondersteuning en duurzaamheid. Met de 7 zones voor de schouder, heup en taille, zorgt matras Salvia voor een optimale verdeling met name op de drukpunten, zoals heup en schouders. Deze kunnen hierdoor dieper wegzakken en worden minder belast, terwijl het middendeel weer wat steviger is en zo de wervelkolom goed ondersteunen. Voeg daarbij de traagschuim, met de eigenschap zich te vormen om de contouren van uw lichaam, en het optimaal slaapcomfort is gegarandeerd.

De luxe bordertijk met de speciale ventilatieband ″Active Air″ versterkt bij matras Salvia nog eens de werking van de luchtcirculatie. Daarnaast zorgt de Intense tijk ook nog eens voor de statische ontlading van uw lichaam terwijl u slaapt. Dit matras is uitstekend te combineren met elke type bedbodem, zoals met onze boxspring Grandeur of bij een spiraal- of lattenbodem. Kom en maak kennis met matras Salvia en profiteer van de ergonomische eigenschappen.

Neem contact op over dit product

Commentaar