Bronx

Categorie: Linnenkasten
Prijs vanaf: € 432,00 € 359,00

Kast Bronx – onbegrensde mogelijkheden

Kast Bronx is stijlvol vormgegeven en ook nog volledig af te stemmen naar uw smaak. Van simpel, zonder poespas tot selectief en edel, de zweefdeur kast Bronx zorgt met haar verscheidenheid aan combinatiemogelijkheden en onderscheidende oppervlaktes voor een bijzondere uitstraling van uw slaapkamer. Dus u bepaalt met kast Bronx de uitstraling en sfeer van uw slaapkamer. Aan u de keus: de twee kastdeuren zijn verdeeld in 8 vlakken en kunnen naar eigen inzicht worden ingevuld. Met de hoogglans-, hout- en glaskleuren heeft u eindeloze combinatiemogelijkheden, zoals ook met toevoeging van spiegels. Maar u kunt er ook voor kiezen twee vlakke deuren, mooi strak voor het moderne interieur.

Het deurensysteem van kast Bronx beschikt over prachtige zweefdeuren en hangen boven aan de kast in een degelijke rail. Hiermee "zweven" ze als het ware boven de grond. Zo zijn ze makkelijk te bedienen en vraagt het weinig spierkracht om ze te openen en te sluiten. Door het zweefsysteem hoeft u ook geen extra ruimte vrij te houden voor de te openen deuren, zoals dat bij draaideuren het geval is.

Met de aanschaf van linnenkast Bronx kiest u niet alleen voor het uiterlijk van de kast. De beschikbare ruimte wordt met de kast Bronx optimaal benut. Door de kast praktisch in te delen, hangt en ligt uw garderobe opgeruimd en overzichtelijk in de kast. Zeker als u gebruik maakt van alle uitbreidingsmogelijkheden van het interieur van onze kast Bronx. En door het maatwerk te leveren is er altijd wel een uitvoering die uitstekend past in uw slaapkamer.

 

Neem contact op over dit product

Commentaar