Wanneer je een nieuwe boxspring wilt gaan kopen, is het van belang om je hier goed in te verdiepen. Het gaat natuurlijk wel om je nachtrust, en het is belangrijk dat je goed slaapt. En dat begint bij een goed bed. Maar welke soorten boxsprings zijn er eigenlijk? Wat zijn de mogelijkheden? In deze blog vertellen we je er vanalles over.

Wanneer u een stofmijt- of stofallergie hebt, is dat natuurlijk heel vervelend. U wilt hier natuurlijk zo min mogelijk last van hebben. Daarom is het slim om uw huiskamer bijvoorbeeld vaak te stofzuigen om stof zo min mogelijk kans te geven. Ook is er medicatie voor. Maar er zijn ook andere manieren die ervoor zorgen dat u minder last heeft van uw allergie. Zo is het heel belangrijk om het juiste matras en beddengoed bij een allergie te kiezen. We vertellen u hier in dit artikel graag meer over.

Ben je op zoek naar een nieuw matras, en ben je benieuwd naar de eigenschappen van een latex matras? Allereerst is het goed om te weten waar een latex matras uit bestaat. Een latex matras is in principe een schuimrubber matras. Verwar dit niet met een matras van schuim, zoals koudschuim of traagschuim. Alleen latex matrassen zijn van natuurrubber of synthetisch schuim gemaakt, of een combinatie van beiden. Maar ligt dat nu lekker? En waar moet je eigenlijk op letten als je een latex matras gaat kopen? In dit artikel leest u er meer over.

Een goede matras is belangrijk voor een goede nachtrust. Een goede matras ondersteunt je namelijk op de plekken waar je dat nodig hebt, zodat je lekker ligt. En daardoor word je in de ochtend weer uitgerust wakker, zonder nek- of schouderklachten. Een van de opties bij het uitzoeken van een nieuwe matras is een koudschuim matras. Maar koudschuim, wat is dat eigenlijk? Waarom een koudschuim matras? En wat kost het? Dat vertellen we je in deze blog.

Ben je op zoek naar een nieuwe matras? Wellicht behoort een pocketveringmatras tot een van je opties. Grote kans dat er tijdens je zoektocht een aantal vragen bij je opkomen. Wat is pocketvering nou eigenlijk? Hoeveel veren moet ik kiezen en wat kost een pocketveringmatras? Hier vind je alles wat je moet weten over pocketveringmatrassen!

Subcategorieƫn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.