Ben je op zoek naar een nieuw matras, en ben je benieuwd naar de eigenschappen van een latex matras? Allereerst is het goed om te weten waar een latex matras uit bestaat. Een latex matras is in principe een schuimrubber matras. Verwar dit niet met een matras van schuim, zoals koudschuim of traagschuim. Alleen latex matrassen zijn van natuurrubber of synthetisch schuim gemaakt, of een combinatie van beiden. Maar ligt dat nu lekker? En waar moet je eigenlijk op letten als je een latex matras gaat kopen? In dit artikel leest u er meer over.

Ben je op zoek naar een nieuwe matras? Wellicht behoort een pocketveringmatras tot een van je opties. Grote kans dat er tijdens je zoektocht een aantal vragen bij je opkomen. Wat is pocketvering nou eigenlijk? Hoeveel veren moet ik kiezen en wat kost een pocketveringmatras? Hier vind je alles wat je moet weten over pocketveringmatrassen!

Een goede slaaphouding is erg belangrijk voor je gezondheid. Als je in een verkeerde houding slaapt, kan dit veel negatieve effecten op je lichaam hebben. Daarom gaan we het in dit blog hebben over slaaphoudingen.

Een goed bed is de basis voor een goede nachtrust. Als je goed ligt, slaap je automatisch ook beter. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een boxspring, maar als je liever een bed hebt, is je lattenbodem de basis. Je kunt namelijk nog zo’n goed matras hebben, maar als de lattenbodem niet de juiste ondersteuning biedt, zal je dat snel merken. Daarom vertellen wij je graag alles over lattenbodems zodat je weet waar je op moet letten als je een nieuw bed gaat kopen!

Veel mensen hebben alles over voor een goede nachtrust. Natuurlijk zijn er een aantal zaken belangrijk voor een goede nachtrust, zoals het goed ventileren van de slaapkamer, het kiezen van een goede matras en de juiste voedingsmiddelen vlak voor het slapen gaan. Maar een dekmatras kan ook wonderen doen voor je nachtrust! Alleen wat is een dekmatras eigenlijk precies? En hoe kies je het juiste dekmatras? Dat vertellen we je in deze blog.

Subcategorieën

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.