Wanneer u een stofmijt- of stofallergie hebt, is dat natuurlijk heel vervelend. U wilt hier natuurlijk zo min mogelijk last van hebben. Daarom is het slim om uw huiskamer bijvoorbeeld vaak te stofzuigen om stof zo min mogelijk kans te geven. Ook is er medicatie voor. Maar er zijn ook andere manieren die ervoor zorgen dat u minder last heeft van uw allergie. Zo is het heel belangrijk om het juiste matras en beddengoed bij een allergie te kiezen. We vertellen u hier in dit artikel graag meer over.

Een goede matras is belangrijk voor een goede nachtrust. Een goede matras ondersteunt je namelijk op de plekken waar je dat nodig hebt, zodat je lekker ligt. En daardoor word je in de ochtend weer uitgerust wakker, zonder nek- of schouderklachten. Een van de opties bij het uitzoeken van een nieuwe matras is een koudschuim matras. Maar koudschuim, wat is dat eigenlijk? Waarom een koudschuim matras? En wat kost het? Dat vertellen we je in deze blog.

Ben je op zoek naar een nieuwe matras? Wellicht behoort een pocketveringmatras tot een van je opties. Grote kans dat er tijdens je zoektocht een aantal vragen bij je opkomen. Wat is pocketvering nou eigenlijk? Hoeveel veren moet ik kiezen en wat kost een pocketveringmatras? Hier vind je alles wat je moet weten over pocketveringmatrassen!

Ben je op zoek naar een nieuw matras, en ben je benieuwd naar de eigenschappen van een latex matras? Allereerst is het goed om te weten waar een latex matras uit bestaat. Een latex matras is in principe een schuimrubber matras. Verwar dit niet met een matras van schuim, zoals koudschuim of traagschuim. Alleen latex matrassen zijn van natuurrubber of synthetisch schuim gemaakt, of een combinatie van beiden. Maar ligt dat nu lekker? En waar moet je eigenlijk op letten als je een latex matras gaat kopen? In dit artikel leest u er meer over.

Een goed bed is de basis voor een goede nachtrust. Als je goed ligt, slaap je automatisch ook beter. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een boxspring, maar als je liever een bed hebt, is je lattenbodem de basis. Je kunt namelijk nog zo’n goed matras hebben, maar als de lattenbodem niet de juiste ondersteuning biedt, zal je dat snel merken. Daarom vertellen wij je graag alles over lattenbodems zodat je weet waar je op moet letten als je een nieuw bed gaat kopen!

Subcategorieën

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.